Het Team

Céline

Projectleider

Ik ben Céline en ik ben projectleider van De Feestjesfabriek. Ik ben 23 jaar, heb een bachelor International Bussiness afgerond en studeer nu Psychologie. Ik wil me dit jaar graag inzetten om weer allerlei soorten kinderen gelukkig te kunnen maken met een kinderfeestje! Ik merk dat ik het erg belangrijk vind dat kinderen gelijke kansen krijgen om zich te ontwikkelen, mede door mijn vrijwilligerswerk bij de kindertelefoon. Ik hoop dit jaar een aantal geslaagde feestjes neer te zetten en kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen!

Crystal

Penningmeester

Ik ben Crystal en binnen De Feestjefabriek ben ik de penningmeester. Ik houd mij dus bezig met de financiën van ons project, wat ik ook doe in mijn studie Economics & Bussiness Economics. Maar naast het doen van de financiën, vind ik het veel belangrijker en leuker om kinderen blij te maken met hun verjaardagsfeestje. Vroeger was voor mijn m’n verjaardag de dag waar ik het meest naar uitkeek en vind dan ook dat ieder kind een feestje verdiend om het te kunnen vieren met vriendjes en vriendinnetjes!

Sterre

Events

Ik ben dit jaar samen met Malin verantwoordelijk voor de functie Events. Onze taak is het dan ook om dingen te organiseren zoals de kinderfeestjes; van het shoppen voor de nodige spullen tot het maken van de draaiboeken. Ik ven 20 jaar en ben nu bezig met het laatste jaar van mijn bachelor Liberal Arts and Sciences, met een major in Psychologie. Ik vind het belangrijk om ervoor te zorgen dat ieder kind het geluk van een kinderfeestje kan meemaken, ook als ouders hier financieel niet toe in staat zijn. Vroeger was voor mij zelf mijn kinderfeestje het hoogtepunt van het jaar, en dat gun ik elk kind! Mijn doel is dan ook om komend jaar voor zo veel mogelijk kinderen zo’n onvergetelijke dag te organiseren!

Malin

Events

Mijn naam is Malin en ik vervul samen met Sterre de functie events. Ik ben 21 jaar en ben nu bezig met het laatste jaar van mijn studie, Psychologie. Ik denk dat voor veel kinderen hun verjaardag de leukste dag van het jaar is waar ze zich heel erg op verheugen. Helaas is het niet voor ieder kind mogelijk om een kinderfeestje te geven wegens financiële omstandigheden. Ik hoop dat wij dit jaar als De Feestjesfabriek toch nog veel kinderen kunnen blij maken met een onvergetelijk feestje!

Robin

Marketing

Ik ben Robin en samen met Meike vervul ik dit jaar de functie marketing. Wij zijn dus druk met het vernieuwen van de website en het bijhouden van de sociale mediakanalen, om zo de boodschap van De Feestjesfabriek te verspreiden. Verder ben ik 22 jaar en zit ik in mijn laatste jaar van Sociologie. Tijdens mijn studie leer ik veel over kansenongelijkheid en daarom vind ik De Feestjesfabriek een erg mooi project. Ik hoop dit jaar samen met deze leuke groep, veel kinderen blij te kunnen maken met een feestje!

Meike

Marketing

Ik ben Meike en ik ben dit jaar samen met Robin verantwoordelijk voor de functie marketing. Onze taak is om alle sociale mediakanalen en onze website up-to-date te houden om zo de waarde van ons project met de buitenwereld te delen. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de bachelor Bedrijfskunde. Het ondernemende karakter van mijn studie en juist het sociale aspect dat ik hier soms mis, komen bij De Feestjesfabriek samen. Dat maakt De Feestjesfabriek voor mij een heel mooi project. Ik hoop dat wij dit jaar met De Feestjesfabriek bij heel veel kinderen een lach op hun gezicht kunnen toveren door een onvergetelijk kinderfeestje voor hen te organiseren! 

Mariska

Extern

Ik ben Mariska en ik vervul dit jaar de functie extern bij De Feestjesfabriek. Ik zal mij dit jaar voornamelijk bezighouden met het binnenhalen van sponsoren, het onderhouden van onze huidige contacten en het aangaan van nieuwe waardevolle contacten. Ik ben 24 jaar en heb mijn bachelor Sociologie afgerond, dit jaar ben ik bezig met de pre-master pedagogiek. Het is dan ook geen verrassing dar ik mij graag inzet voor kinderen. Ik heb al vaker gehoord dat mijn kijk op de wereld een tikkeltje naïef is, omdat ik in mijn eentje niet in staat ben om de hele wereld te veranderen. Maar hoe cliché het ook mag klinken; ik ben er zelf oprecht van overtuigt dat het verschil in de wereld maken begint bij jezelf! Ik hoop dan ook echt dat wij met De Feestjesfabriek heel veel kinderen blij kunnen maken dit jaar.

Hilde

Human Resources

Ik ben Hilde en ik vervul dit jaar de functie human resources. Dit houdt vooral in dat ik verantwoordelijk ben met het klantencontact. Ik ben 19 jaar oud en ik studeer Rechten. Het sociale aspect wat ik soms helaas een beetje mis bij mijn studie Rechten, kan ik nu gelukkig hier vinden bij De Feestjesfabriek. Ik vind het nu heel leuk dat ik samen met deze leuke groep meiden dit jaar de allerleukste kinderfeestjes kan organiseren en ik hoop dat we dit jaar heel veel kinderen blij kunnen maken!