Feestjes aanbod

Prinsessen kinderfeestje

Ben je op zoek naar een gratis prinsessen kinderfeestje in Groningen? Of wil je juist een kinderfeestje weggeven door middel van ons one-for-one model? Dat kan bij De Feestjes Fabriek Groningen! 

Wat hoort er bij een prinsessen kinderfeestje?

Natuurlijk krijgt uw kind bij een prinsessen kinderfeestje een feestelijke cake! Wij van de Feestjes Fabriek Groningen zullen er voor zorgen dat er ook leuke versiering aanwezig is, zoals slingers, ballonnen en kaarsjes voor op de cake. Daarnaast mogen de kinderen hun eigen stukje cake decoreren met slagroom en wat toepasselijke roze toppings. Dit zal dan ook de eerste activiteit zijn op het gratis prinsessen kinderfeestje. Als de kinderen zijn uitgegeten, zullen ze hun eigen kroontjes gaan maken en versieren; wij regelen de knutselspulletjes. De prinsessen kunnen daarna nog geschminkt worden en hun nagels (laten) lakken, waarna ze op het eind nog een leuke foto kunnen maken samen! 

Speciale wensen of verzoeken? Laat het vooral weten, dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn!

Oud-Hollands kinderfeestje

Ben je op zoek naar een gratis oud-Hollands kinderfeestje In Groningen? Of wil je juist een kinderfeestje weggeven door middel van ons one-for-one model? Dat kan bij De Feestjes Fabriek Groningen! 

Wat hoort er bij een oud-hollands kinderfeestje?

Natuurlijk krijgt uw kind bij een oud-hollands kinderfeestje een feestelijke cake! Wij van de Feestjes Fabriek Groningen zullen er voor zorgen dat er ook leuke versiering aanwezig is, zoals slingers, ballonnen en kaarsjes voor op de cake. Verder horen bij een oud-hollands kinderfeestje natuurlijk oud hollandse spelen. Wij zorgen ervoor dat de kinderen kunnen koekhappen, spijkerpoepen, blikgooien en snoephappen. Ook nemen wij een ezeltje prik mee en kunnen we een estafette organiseren. Daarnaast mogen de kinderen hun eigen stukje cake decoreren met slagroom en wat kleurige toppings. Als er nog tijd over is, kan er eventueel nog geknutseld en geschminkt worden.

Speciale wensen of verzoeken? Laat het vooral weten, dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn!

Lasergame kinderfeestje

Ben je op zoek naar een gratis lasergame kinderfeestje In Groningen? Of wil je juist een kinderfeestje weggeven door middel van ons one-for-one model? Dat kan bij De Feestjes Fabriek Groningen! 

Wat hoort er bij een lasergame kinderfeestje?

Natuurlijk krijgt uw kind bij een lasergame kinderfeestje een feestelijke cake! Wij van de Feestjes Fabriek Groningen zullen er voor zorgen dat er leuke versiering aanwezig is, zoals slingers, ballonnen en kaarsjes voor op de cake. Allereerst gaan de kinderen cakejes versieren en kunnen de cadeautjes uitgepakt worden. Vervolgens kunnen de kinderen op een openbare plek in de buurt naar keuze (bijvoorbeeld een park, weiland of bos) lasergamen. Dit bieden wij aan in samenwerking met Outdoor Oudehaske!

Speciale wensen of verzoeken? Laat het vooral weten, dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn!

Jungle kinderfeestje

Ben je op zoek naar een gratis jungle kinderfeestje In Groningen? Of wil je juist een kinderfeestje weggeven door middel van ons one-for-one model? Dat kan bij De Feestjes Fabriek Groningen! 

Wat hoort er bij een jungle kinderfeestje?

Natuurlijk krijgt uw kind bij een jungle kinderfeestje een feestelijke cake! Wij van de Feestjes Fabriek Groningen zullen er voor zorgen dat er ook leuke versiering aanwezig is, zoals slingers, ballonnen en kaarsjes voor op de cake. Zodra de kinderen klaar zijn met het versieren van hun cake met kleurrijke toppings en slagroom, kan er gezongen worden voor de jarige en kunnen de cadeaus ook gegeven worden. Cadeaus kunnen ook verstopt worden en daarna geopend in de volgorde van het vinden! Daarna kunnen de kinderen snoep happen om vervolgens als hun favoriete dier geschminkt te worden. Als laatste kunnen er buiten blaadjes gezocht worden, waarmee ze bijvoorbeeld een leeuw kunnen knutselen. 

 

Speciale wensen of verzoeken? Laat het vooral weten, dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn!